Ülkemizin önde gelen Türk Havacılık ve Uzay sektöründe yatırımlarına devam eden TUSAŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Yapılan alımlara ilişkin detaylı bilgi TUSAŞ'ın resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi yine açık pozisyonlar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmakta ve bu kanal üzerinden başvurular kabul edilmektedir. TAI - TUSAŞ yeni yayımladığı ilanlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci alımı yapacak. Peki bu alıma kimler başvuru yapabilir? Başvuracak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Kimler Başvuru Yapabilir

TAI - TUSAŞ interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanlara göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az önlisans mezunu itfaiyeci alımı yapacak. Peki bu alıma kimler başvuru yapabilir.

Meslek Yüksek Okullarının, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü mezunu olmak
Normal derece ingilizce biliyor olmak
MS Office programlarını kullanabilir olmak
Sağlığı itfaiyecilik için uygun olmak
Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı bulunmamak
Sürücü belgesine sahip olmak
Sorumluluk sahibi olmak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere uyum sağlayacak olan adaylar TUSAŞ'ın açmış olduğu itfaiyeci kadrosuna müracaat edebilir. Başvurular 31 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 20 Şubat 2017 tarihinde bitecek. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/5bSV2O
Editör: TE Bilisim