Ülkemizde bilindiği gibi en çok rağbet gören mesleklerden bir tanesi şüphesiz ki itfaiyeci alım ilanlarıdır. Hem kamu için hemde özel sektör için yayımlanan itfaiyeci alımlarına beklenenden daha fazla başvuru yapılmaktadır. Kamu bildirileri DPB tarafından duyurulurken özel sektör ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Adını sıklıkla duymuş olduğumuz ve personellerinin konumunun ve çalışma ortamlarının oldukça iyi olduğunu bildiğimiz TAI - TUSAŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen adayların 20 Şubat 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir? TAI - TUSAŞ'ın aradığı şartlar nedir?

Kimler Başvuru Yapabilir

TAI - TUSAŞ'ın 31 Ocakta alımları başlattığı itfaiyeci personel alımı 20 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların;

İyi derece ingilizce biliyor olmak
Meslek Yüksek Okullarının, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü mezunu olmak
Yangın ve Kurtarma konusunda bilgi ve tecrübesi olmak
MS Office programlarını kullanabilir olmak
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
Ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen (E sınıfı)

Yukarıda bulunmakta olan şartlar TAI - TUSAŞ kuruluşu tarafından aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/wdITlw
Editör: TE Bilisim