Kamu kurum ve kuruluşları çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı istemeyen ya da KPSS’den 60 puan almak yeterli olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çok sayıda personel alım ilanı yayımladı. Alım yapılan SYDV hangileri? Aım yapan SYDV memur alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri de belli oldu!

AFYON SYDV PERSONEL ALIMI

Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesinde 1 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 1 kişi Büro görevlisi işe alımı yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların bilgisayar sertifikası sahibi olması, Office programlarını iyi derece kullanabilmesi gerekiyor.

Eğitim şartı: İİBF, Sosyoloji, Psikoloji, İletişim ve Sosyal Hizmetler Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler bölümü mezunları bu ilana başvuru yapabilecek.

İkamet şartı: adayların Vâkıfın bulunduğu ilçe sınırlarında bulunması istenilmektedir. Adayların Belde ya da köylerde 6 aydır ikamet ediyor olması şartı bulunuyor.

Diğer şartlar: B sınıfı ehliyet sahibi olmak şartı bulunuyor.

ADANA SYDV BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI

Adana Seyhan ilçesinde 3 büro görevlisi alımı yapılacak. Alımlara başvuru yapabilmek için adaylardan istenilen şartlar şöyle;

Eğitim şartı: 1 kişilik ilanda adayların İİBF mezunu olması isteniliyor. 2 Büro görevlisi alımında ise hukuk, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilim ve kamu yönetimi, siyaset bilim ve uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olmak gerekiyor.

İkamet şartı: Adaylar 6 ay süredir Adana il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Yaş şartı: Adayların 35 yaşını geçmemiş olası istenilmektedir.

KPSS şartı: lisans mezunu adayların 60 KPSS puanı almış olmak gerekiyor.

ANTALYA İBRADI MEMUR ALIMI

Antalya İbradi ilçesinde 1 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı yapılacak. Adayların İbradı ilçesinde 6 aydır ikamet etmesi şartı ile KPSS P3 puanından en az 60 alması gerekiyor. MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak, iyi derecede Office uygulamalarını kullanabilmek, kazandığı takdirde en az 5 yıl çalışabilmeyi taahhüt edebilmek, b sınıfı ehliyet sahibi olmak şartları bulunuyor.

Başvurular Alile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü sayfası üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların üye olmaları ve T.C. kimlik numarası ile şifre ile giriş yapmaları gerekiyor. İlgili ilanların başvuru kılavuzuna erişmek için, ilan yapılan il ve ilçedeki SYDV internet sitesinden ulaşılabilecektir.

Başvuru için https://goo.gl/ga32UW

Editör: TE Bilisim