Uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Sütaş farklı kadrolarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Sütaş'da görev almak isteyen adaylar haberimiz üzerinden personel alımı kadrolarına ulaşabilir ve iş başvuru sayfası üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilirler.

SÜTAŞ HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPACAK?

Sütaş kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar doğrultusunda iş çözümleri ve destek uzmanı, kalite kontrol uzmanı, araç filo operasyon memuru, santral memuru, iş zekası ve karar destek sistemleri yöneticisi, soğutucu kontrol ve takip sorumlusu, mekanik teknisyeni, makine mühendisi, elektrik yazılım otomasyon mühendisi, depo elemanı, denetim uzmanı gibi kadroları için personel alımı yapacağını ilan etmiştir. Başvuru şartlarını nerede öğrenebiliriz?

SÜTAŞ BAŞVURU ŞARTLARI NEREDEN ÖĞRENEBİLİR?

Sütaş kariyer adresi üzerinden verdiği personel alımı ilanlarının başvuru şartları için haberimizde verilen kariyer adresine giderek bilgi edinebilirsiniz. Ancak depo personeli kadrosu için verilen şartları incelediğimizde ise; en az ilköğretim mezunu olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak, İstanbul anadolu yakasında ikamet etmek veya edecek, ürünlerin depo içerisinde düzgün olarak stoklanmasını sağlamak depo personeli için aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Depo personelinden beklenen istekler ise Sütaş satış araçları verilen talimatlara göre yüklenir veya boşaltılır gibi iş tanımı belirtilmiştir. Bu şartları taşıyan adaylar Sütaş depo personeli alım ilanına başvuru sağlayabilir.

Sütaş personel alımı ve güncel iş ilanları için https://www.kariyer.net/firma-profil/sutas-9087-33965#tblFirmaIlanlari adresini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanız ilanlar ulaşmanızı sağlayacaktır.