Ülkemizin elektronik ürünleri konusunda en popüler firmalarından bir tanesi olan ve Türkiye geneli yaygın servis ağları ile her geçen gün satışlarına devam etmekte olan Sunny Elektronik yatırımlarına devam etmekte olan ürünlerinin geliştirilebilmesi için yeni çalışmalar sürdürmektedir.

Sunny Elektronik yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine açık pozisyonları için de personel alımları gerçekleştirmektedir. İlanlar yayımlanmadan önce Sunny Elektronik firması tarafından hangi pozisyonlarda personel alımına ihtiyacın bulunduğu tespit edilmekte ve nitelikler belirlenerek bu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Buna göre Sunny Elektronik farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki Sunny Elektronik hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Sunny Elektronik iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki Sunny Elektronik hangi pozisyonlar için iş ilanı yayımladı ve personel alımı detayları nedir? Buna göre yurt geneli 15'e yakın kadro için personel alımları yapılmakta olup adayların bazı pozisyonlar için tecrübeli olması, bilgisayar kullanmayı biliyor olması, erkek adaylar için askerlik bulunmuyor ya da tecilli olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Sunny Elektronik kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Elektrik Mühendisi, Otomatik Dizgi Operatörü, Güvenlik Görevlisi, Tv Tamir Teknisyeni, Muhasebe Uzmanı, Genel Muhasebe Sorumlusu, Veteriner İlaç Mümessili, Uzman Gömülü Yazılım Mühendisi, Kalite Kontrol Teknikeri pozisyonları için personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Sunny Elektronik 15'e yakın personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılacak. Buna göre adayların öncelikli olarak (https://goo.gl/nCfy95) linkini kopyalayarak tarayıcının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşu olan enter'e basması gerekmektedir. Karşılarına gelen başvuru ekranın da adaylar ilgili pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim