Türkiye’de de faaliyette bulunan havayolları firmaları arasında yer alan Sun Express  Havayolu şirketi kabin memuru pozisyonunda alım yapacağını duyurdu. Yüksek maaşlar ile en az lise mezunu bireylerin başvuracağı ilanda ilgili başvuru şartlarını sağlayan herkes ilana başvuru yapabilmektedir. Alım için başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İlgili alımda adaylardan sağlanması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, 20 ve 35 yaş aralığında olmak, en az lise diplomasına sahip olmak, iyi derecede İngilizce bilmek, bayan adaylar için 1.55 ile 1.80 boy arasında olmak, 1.60 ve 1.85 arasında olmak ve beden kitle endeksi değerlerini sağlamak, yara izi, dövme ve piercing gibi vücudun görünen bölümlerinde bir izi olmamak, dış görünüşüne özen göstermek şartları aranmaktadır.

İş Tanımı ve Başvuru Şartları

Mülakat merkezlerimiz İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya'dır.İzmir, Ankara ve Antalya bölgemiz için alım yapılacaktır.

İşe Alım sürecinde 1. Adım: Kriterlere uygun adayların 1 ay içerisinde sms ya da mail yoluyla sınava davet edilmesi, 100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı (Online), 5 soruluk İngilizce pratik değerlendirmesi (Online), Yetkinlik envanteri (Online) şeklinde olup 2. Adım: Kurul mülakatı (1/2 Saat) şeklinde olmaktadır. İlgili ilana başvuru yapmak için: http://bit.ly/2PqSrUu

Editör: TE Bilisim