Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında acentesi ve seferleri bulunmakta olan SunExpress Güneş Eskpres Havacılık Anonim Şirketi filo sayısını artırmakta, sefer sayısını yükseltmekte ve müşteri memnuniyetini yukarı seviyelere taşımak için yeni personel alımı ilanları yayımlamaktadır.

SunExpress Güneş Eskpres Havacılık Anonim Şirketi personel alımı ilanları ilgili firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yayımlanmış olan tüm ilanlara bakıldığında Türkiye geneli yüzlerce memur ve personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

DETAYLAR NEDİR?

Alım Yapacak Firma: SunExpress Taşımacılık
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Alınacak İller: Tüm Türkiye
Farklı Pozisyon Sayısı: 20

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

SunExpress Güneş Eskpres Havacılık Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 20 farklı kadro için yüzlerce personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

UÇUŞ HOSTESİ (KABİN MEMURU)
KAPTAN
STAJYER
SATIN ALMA MÜHENDİSİ
YÖNETİM TAKIM LİDERİ
UYGUNLUK İZLEME MÜHENDİSİ
UÇAK BİLGİLENDİRME MÜHENDİSİ
BAKIM PLANLAMA MÜHENDİSİ

Yukarıda SunExpress Güneş Eskpres Havacılık Anonim Şirketinin alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

SunExpress Güneş Eskpres Havacılık Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan ilgili linki takip etmesi, buradan pozisyonları görüntülemesi, illeri öğrenmesi ve uygunluk durumuna göre başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/ub8xDz
DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim