Türkiye'de en tanınan hava şirketlerinden bir tanesi olan SunExpress firması boş bulunan pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Alınacak olan personellere bazı sınavlar ve mülakatlar yapılmakta olup başarılı bulunanlar SunExpress bünyesinde istihdam etmeye başlamaktadır. Resmi internet sitesi aracılığı ile ilan yayımı yapan SunExpress aynı zamanda interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile de başvuruları kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde SunExpress'in farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

SunExpress firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Kabin Memuru
Stajyer
Pilot Trainin Programı
Captain
Crew Controller
First Officer
Logistic Officer

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere  SunExpress firması 10 farklı pozisyon için personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların bazı niteliklere uyum sağlaması gerekmekte olup yine bazı pozisyonlar için sınavlar yapılmaktadır.

Genel olarak alınacak olan personellerin birkaç dili iyi bilmesi gerekmekte olup bazı pozisyonlarda tecrübe şartı da aranmaktadır. Başvuru yapacak olan kişilerin dinamik ve işini iyi yapabilir olması gerekmekte olup hangi pozisyonlar için hangi şartların arandığı ve başvurusu için aşağıda ki linki adaylar takip edebilir.

http://www.kariyer.net/sunexpress-is-ilanlari-c17942-p8717/#tblFirmaIlanlari
Editör: TE Bilisim