SunExpress lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 79 ilde Kabin memuru alımı yapacak. Tecrübe şartı yok. İşte şartlar haberimizin devamında yer alıyor.

SunExpress bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde bulunan birimlerine memur alımı içni ilan yayımladı. Bu kapsamda yüzlerce kabin memuru alımı yapılacak ve başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

SunExpress Tanıyalım:

SunExpress 30 yılı aşkın süreden beri bizlere hizmet vermete ve 1300 kişiden fazla kabin memuru ile yolcuların mutluluk ve rahatlıklarından sorumlu olan kabin memurularının arasına yenilerini eklemek için yeni ilanlar yayımladı.Bu kapsamda yeni kabin memuru alımları yapacak ve adaylara şu şekilde seslendi " Türk misafirperverliğini uçuş emniyeti ile mükemmel şekilde harmanlayan dinamik ve çok yönlü bir meslek edinmek istemez misiniz? Ya mesleğiniz boyunca farklı şehirler ve ülkeler görmeye ne dersiniz?" şeklinde ifadeler yer aldı.

Kimler Başvuru Yapabilir?

SunExpress kabin memuru alımı ilanına başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep edilmektedir.

Genel Olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Pasaport sahibi olmak, İyi derecede ingilizce ve Türkçe Biliyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranıyor. Özel olarak ise adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacak.

Eğitim Şartı:Yurt içi en az lise diploması veya Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi ibraz edebilecekseniz.

Boy Şartı:Bayan adaylar için 1.55 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısında olmak ve Erkek adaylarda1.60 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak.

Yaş Şartı: 20 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak.(en az 1 Yıllık Kabin Memurluğu tecrübesi olan adaylar 40 yaşına kadar (39 Yaş + 364 Gün) kabul edilebilir.

Giyim Şartı:Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyorsa ve Dış görünüşüne özen gösteriyor ve İyi derecede yüzme biliyorsanız başvuru yapabilirsiniz.

Hangi Şehirlerde Alım Yapılacak?

SunExpress kabin memuru alımlarınu 79 farklı ilde yapacağını belirtti. Bu kapsamda alımlar, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, İstanbul(Asya) İllerinde yapılacak.

Tecrübe Şartı Yok!

Daha önce kabin memurluğu yapmamış olan adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilana ayrıca öğrenci olan adaylarda başvuru yapabilecek. Bu kapsamda Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun) olanlar başvuru yapabilecek.

Alımlar İki Adımda Yapılacak!

Mülakat merkezleri İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya'dır. İzmir, Ankara ve Antalya bölgemiz için alım yapılacaktır. İşe Alım sürecimiz aşağıdaki gibi gerçekleşmektedir;

1. Adım

  • Kriterlere uygun adayların 1 ay içerisinde sms ya da mail yoluyla sınava davet edilmesi
  • 100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı (Online)
  • 5 soruluk İngilizce pratik değerlendirmesi (Online)
  • Yetkinlik envanteri (Online)

(1. Adımdan başarılı olan adaylar ile iletişime geçilip kurul mülakatına davet edilir)

2. Adım

  • Kurul mülakatı (1/2 Saat)

BAŞVURU VE DETAYLI BİLGİ BURADA ----- https://www.kariyer.net/is-ilani/-sunexpress-ucus-hostesi-kabin-memuru-2366593

( Detaylı bilgi için yukarıdaki bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştıranız gereklidir. )

Editör: TE Bilisim