Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki persone eksikliğini karşılamak üzere Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünde görevlendirmek üzere Mevcut yeşil alanların bakımı, yeni peyzaj çalışmalarının yürütülmesi vb. işlerde görevlendirilecek 20 Beden İ;şçisi alımı yapılacak.

Alımlar geçici süreli yapılacak olup 02 Ocak 2020 tarihi itibari ile 3 ay süreli çalışacak kişiler alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden alımı yapılacak olan personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşnı tamamlamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Isparta il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak gibi başvuru şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 14 Kasım 2019 tarihinde DPB'de yayımlanmış olup başvuru süreci İŞKUR aracılığı ile 18 Kasım 2019 tarihinde başlayacaktır. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda veya İŞKUR Isparta İl Müdürlüğüne şahsen yapmaları gereklidir. Adaylara 5 günlük başvuru süresi verilecek olup başvuruların en geç 22 Kasım 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Alınacak kampanya ve mevsimlik işçi pozisyonu için gelecek talebin 4 katından fazla olması durumunda mülakat sınavına katılacakların kura çekimi noter huzurunda 05.12.2019 Perşembe günü saat 09.00’da SDÜ Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonunda yapılacaktır. Mülakata hak kazanan adayların isimleri Üniversitenin Web sayfasının (www.sdu.edu.tr) duyurular bölümünde 06.12.2019 tarihinde yayımlanacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim