Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu ilanına göre, Stuttgart Başkonsolosluğu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 3 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak sekreter alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre adaylar başvurularını nisan ayı içerisinde yapacak ve başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Stuttgart Başkonsolosluğu bünyesindeki personel eksikliği alımını yapacağı sözleşmeli sekreter adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanmasını bilmek, Her türlü iklim şartlarında çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya MEB onaylı yurtdışı eğitim kurumlarından mezun olmuş olmak, Yapılacka sınav tarihi itibari ile henüz 41 yaşını dolduramış olmak, Çok iyi derecede ingilizce ve türkçe bilmek ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adyalar başvuru yapabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 27 Nisan 2018 tarihine kadar yapmaları şarttır. Söz konusu olan ilana başvurular son başvuru gününe kadar, Stuttgart Başkonsolosluğu “Kernerplatz 7, 70182 Stuttgart” adresine şahsen veya başvuru tarihleri içerisinde ulaşmak şartı ile posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detayılı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim