İşkur tarafından açılan iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre Akdeniz Sanayide bulunan şirkete stok takibi yapacak engelli personel alınacaktır. Bu ilan engelli olan vatandaşların da çalışma fırsatı bulması için önem taşımaktadır. Ülkemizde engelli olan kişilerin iş bulma konusunda çok fazla şansı olmadığı bilinmektedir. Özellikle artan işsiz sayısı ile birlikte bu şansın daha da düştüğü gözlenmektedir.

İşkur tarafından açılan bu ilan ile birlikte firmanın aradığı şartları taşıyan kişilerin önce işkura müracaat etmeleri gerekmektedir. Ardından firmanın bilgileri alınarak firmaya şahsen başvuru yapılması şarttır. Firma yapılacak başvurular arasından değerlendirme yapacak ve işe uygun görülen kişi de artık işsizler arasından çıkması mümkün olacaktır.

İşe Alınacak Personel de Aranan Şartlar

Akdeniz Sanayide bulunan firma bu iş için engelli kişilerin başvurusunu kabul etmekte ve onlarında çalışma hayatına katılma şansı bulmalarını sağlamaktadır. İşe başvuru yapacak kişilerin ise belli şartları taşıması gerekmektedir. Bu özel şartların firma tarafından başvuru yapacak kişiler ile yapılacak yüz yüze görüşmede belirtilmesi söz konusu olmaktadır.

Bunun yanında işe alınacak kişilerin alanında deneyimli olması, gerekli eğitimi almış olması, bilgisayarda stok takibi programlarını kullanmayı biliyor olması gibi şartları taşıyor olması gerektiği bilinmektedir. Bu özellikleri taşıyor olmanız halinde Akdeniz Sanayi Bölgesinde ikamet ediyorsanız bu ilana başvuru yapmanız mümkün olacaktır.