Ülkemizin medya sektörünün en lider markalarından bir tanesi olan ve yaptığı programları ile izleyicileri etkilemeyi başarmakta olan Doğuş Yayın Grubunun sahibi olduğu Star TV yayın kalitesinin artırmaya devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Star TV bilindiği üzere Doğuş Yayın Grubunun sahibi olduğu bir kuruluş olarak bilinmekte olup firma personel alımı ilanı yayımlamak yerine aktif olarak yıl içerisinde gelen başvuruların tümünü kabul etmekte ve başvuruları inceleyerek ilgili adayların personel başvuruları kabul edilmektedir. Peki Star TV hangi pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul ediyor.

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Doğuş Yayın Grubunun sahibi olduğu Star TV'de istihdam etmek istiyorsanız kabul edilen başvuru pozisyonları için müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Peki başvurusu kabul edilen pozisyonlar hangileridir? Buna göre alımlar;

Genel Başvuru
Genel Başvuru - Engelli İlan

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak ve detayları nedir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Doğuş Yayın Grubu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere gelen başvuruları kabul etmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre;

ik.dogusyayingrubu.com

Yukarıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Doğuş Yayın Grubunun insan kaynakları resmi internet sitesine girebilir ve açık pozisyonları için personel alımlarına başvurularını gerekleştirebilir.

Editör: TE Bilisim