Devlet Personel Başkanlığı tarafından 31 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı bünyesindeki bulunan personel eksikliği için Kamu personeli alımı yapacak. Duyuru Devlet personel başkanlığı tarafından yapılmış olup, alımlar Türkiye İş kurumu aracılığı ile yapılacaktır. 

MEZUN OLUNAN BÖLÜMLER:

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı farklı alanlardan toplamda 6 kişilik boş kadro ile adaylardan, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mimarlık, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği alanlarından mezun olmuş olmak şartı arayacaktır. 

BAŞVURU BİLGİLERİ:

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı lisans mezunu 6 memur alacak olup başvurular ilan yayımladığı tarihten itibaren yani 31 Ekim 2017 tarihi itibai ile başlamıştır. Adaylar buna göre başvurularını en geç 10 gün içerisinde 09 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları zorunludur. Başvurular, Türkiye İş Kurumunun ilgili birimlerine şahsen yada Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasından elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim