Devlet Personel Başkanlığı az önce yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde adaylardan bazı nitelikler talep edilmekte olup talepleri yerine getiren adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Askerliğini yapmış veya bağlantısı olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamamış olmak, Alım yapılacak meslek kolunda ilgili yeteğe sahip olmak, Eski hükümlü olmak ve bunu belgelemek, 45 yaşını tamamlamamış olmak ve Konya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Devlet personel başkanlığı üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 28 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Bu bağlamda adaylara başvuru için 5 günlük süre verilecek olup başvuruların en geç 01 Kasım 2019 tarihine kadar yapılması istenecektir.

Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacak olup elektronik ortamda başvuru yapılacak. Ayrıca adaylara başvuru sonrasında 12 Kasım 2019 tarihinde kura çekimi yapılacak olup kura'da adı geçen adaylar göreve başlayacaklardır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim