Sosyal Güvenlik Kurumu her sene bünyelerinde tespit ettikleri pozisyonların doldurulması için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Alımlar pek fazla olmadığı için adaylar tarafından sıkı olarak takip edilmese de Sosyal Güvenlik Kurumunun yayımlamış olduğu personel alım ilanına beklenenden daha fazla kişi başvuru yapmaktadır. Yeni yayımlanan bildiri ile Sosyal Güvenlik Kurumu evde çocuk bakımı projesi için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için toplam kaç personel alımı yapacak ve alınacak olan pozisyonlara kimler başvurabilir?

Kaç Personel Alınacak

Sosyal Güvenlik Kurumundan yayımlanan bildiri ile evde çocuk projesi için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki toplam kaç personel alımı yapılacak? Yaymlanan ilana göre;

Çocuk Gelişim Uzmanı - 2 Personel
Yerel Muhasebe - 1 Personel

Yukarıda belirtilen pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplam 3 personel alınacak olup alınacak personeller İstanbul'da çalışacak ve sözleşme bitim tarihi 31 Ekim 2017 olarak belirtilmiştir.

Başvuru yapacak olan adayların seyahat engellerinin olmaması aranan şartların ilk sırasında yer almakta olup personellerin bilgisayar kullanmayı biliyor olması da aranmaktadır. Yine evde çocuk bakım konusunda aileler ile iyi ilişkiler kurabilecek olan personeller tercih edilecek olup pek çok konuda adaylardan aranan nitelikler bulunmaktadır. Başvurular başlamış olup 7 Aralık 2016 tarihine kadar adayların başvuru yapması gerekmektedir. Detaylı bilgi için aşağıda ki linki takip ediniz.

Bildiri İçin Tıklayınız

NOT: Bildiri memurlar.net internet sitesinin ilanlar bölümünde yayımlanan haber aracılığı ile oluşturulmuştur.