Sosyal Güvenlik Kurumu yayımlamış olduğu ilana göre bünyesine Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, toplamda 8 kişi alınacaktır. Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine toplamda 8 kişilik  boş kadro ile sözleşmeli olarak Bilişim uzmanı alımı yapacak. Ayrıca ilan da KPSS Olmadan alım yapılacaktır. Adaylara KPSS şartı konulmamış olup bu yönde KPSS siz personel alımı yapılacaktır.

Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu 8 kişilik kadro dağılımı, 4 kişi C Ücret Grubu Yazılım Uzmanı, 1 kişi DB2-Mainframe VT Uzmanı, 1 kişi Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 kişi Sistem Yönetim Uzmanı ve 1 kişi İş Zekası Uzmanı olmak üzere 8 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapacak. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Sistem Yönetim Uzmanı alım yapacağı kadro içni adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrikelektronik mühendisliği veya elektronik ve haberleşme mühendisliği yada fen edebiyat fakültelerinin istatistik veya matematik bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dilinde öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olmak veya ana dili İngilizce olan ülkelerde yüksek lisans veya doktora yapmış olmak ve görevinine göre mesleki tecrübeye sahip olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını en geç 08 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular ilanın tam metninde bulunan dilekçe ve diğer sitenilen belgeler ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad.No:6 Balgat/ANKARA adresine şahsen yapılması gerekmektedir. Bunun dışında, Posta, kargo, faks vb. şeklinde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim