Faaliyetlerine devam etmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlar için personel ve memur alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. SGK'nun bu sene memur personel aımı yapıp yapmayacağı beklenirken Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile geçtiğimiz günlerde ilan yayımlandı.

Sosyal Güvenlik Kurulu tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da önlisans mezunu toplam 193 kişilik büro memuru alımı yapacağı duyuruldu ve müracaatlar başladı. Adaylar başvurularını 24 Nisan 2017 tarihine kadar yapabilmektedir. Peki SGK 193 büro memuru alımına kimler başvuru yapabilir, aranan şartlar nedir?

ARANAN ŞARTLAR

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak.
Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
22016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP93 puan türünden en az 80 puan almış olmak.
Üniversitelerin aşağıda belirtilen önlisans programlarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birinden son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak.
Bu şartlara SGK 193 büro memuru alımına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Sosyal Güvenlik Kurulu 193 memur alımına başvuru yapacak olan adayların yukarıda belirtilmiş olan bölümlerden adayların mezun olması gerekmektedir. Başvurular 24 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular aşağıda ki link aracılığı ile yapılmaktadır.

https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do
KAMUYA MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim