Migros ve Şok mağazasına Ekim ayı personel alımı ilanı;

Türkiye genelinde faaliyet sürdüren perakende satış mağazalarından Şok ile Migros yönetici, idari birimlerde, satış ve pazarlama departmanlarında ve depo ve mağaza içi kadrolarda görevlendirilmek üzere açık bulunan kadrolardaki istihdamlar devam ediyor. Buna göre başvuru yapacak adayların eğitim şartları, tecrübe şartları ve diğer başvuru şartları şu şekilde açıklandı.

ŞOK PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bağlı İŞKUR üzerinden açıklanan Şok marketleri ilanlarında perakende satış elemanı, reyon görevlisi, kasiyer, depo görevlisi alımı yapılacak. Başvurular İstanbul, Antalya, Ankara, Eskişehir, İzmir, Bilecik, Van, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Manisa illerinde gerçekleştirilecek. 18 yaşını doldurmuş olmak en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, tecrübe şartlarına sahip olmak, askerlikle ilişiği olmamak, başı yapacağı kadronun özel şartlarını taşımak, gerekmektedir.

MİGROS EKİM AYI PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Migros İŞKUR üzeri açık adamış oldu ilanda İstanbul ile reyon görevlisi kadrosunda 46 eleman alımı yapacak adaylar İstanbul Anadolu Yakası'nda Migros mağazalarında sana mı ayakta görevlendirilecekler full olarak reyon görevlisi kasiyer manav Kasap satış elemanı olarak görev yapacaklar ortaokul mezunu olmak tecrübeli ya da tecrübesiz olarak başvurular gerçekleştirilecek. http://basvuru.migros.com.tr/ adresi üzerinden ilan detaylarına ulaşılabilecek.

Editör: TE Bilisim