Türkiye'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. Ümraniye mağazası ile birlikte Şok Marketler’in çalışan sayısı da 17 bini buldu.   2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni iş alanı sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacağını açıklamıştı. ŞOK Marketler Zinciri personel alımları devam ediyor.

Markanın geçirdiği dönüşümü ve hızlı büyümesini her fırsatta ifade eden ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, 2011 yılında 1.200 mağaza ile aldıkları şirketi, dört yılda dört katına çıkardıklarını ifade etti. Şok marketler 2016 yılında yüzde 40’a yakın büyüme yakalayarak yılın en hızlı büyüyen perakendecisi oldu. Ve büyümeye hızla devam edeceğini vurguladı.

TÜKETİCİDEN TAM NOT

Şok’un yenilenen mağaza konsepti tüketiciler tarafından tam not aldı. Şok marketler CEO’su “Müşterilerimizin temel ihtiyaçlarının tamamına yakınını en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla karşılamaya çalışıyoruz. Müşterilerimize odaklandığımız bir sene olacak. “ diyerekten müşteri memnuniyetine önem verdiğini vurguladı.

TARİHİ MİSYON ÜSTLENİYORUZ

*Bu yıl Kişisel bakım kategorimizi güçlendireceğiz. Şok Marketler olarak uygun fiyatlı ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.
*Şok’un rakiplerinden en büyük farkı, Türkiye’nin markalarına sahip çıkarak onları ekonomiye kazandırması… Mintax, Mis, Piyale, Evin gibi her biri kendi alanında yüksek bilinirliğe sahip markaları tüketicilerin beğenisine sunmaya devam edeceğiz.
*Bu bakımdan tarihi bir misyon da yüklenmiş durumdayız. Farklı sebeplerle ekonominin dışına çıkmak durumunda kalan Türkiye’nin değerlerini yaşatmak, aynı zamanda bizim için milli bir görev.
Editör: TE Bilisim