Şok marketleri 2020 yılı sonuna kadar 5000 personel istihdam edileceğini açıkladı. Bu bağlamda Türkiye İş Kurumu üzerinden farklı kadrolarda personel alım ilanları açıklamaya devam ediyor. 22 Mayıs 2020 İŞKUR ilanlarına göre ŞOK marketler zincirinin Türkiye genelindeki Balıkesir, Kayseri, Trabzon, Zonguldak, Antalya, Yalova illerinde görevlendirmek üzere; reyon görevlisi, perakende satış elemanı, satış danışmanı, perakende satış elemanı, forklift operatörü, paket etiketleme işçisi, Ambar görevlisi, kapalı depo görevlisi, gıda satış elemanı kadrolarında 21 açık iş ilanı bulunuyor.

YIL SONUNA KADAR 5 BİN PERSONEL ALIMI;

Koronavirüs döneminde bazı sektörlerin iş alanlarında yeni fırsatlar ortaya çıktı. Özellikle gıda sektöründe faaliyet sürdüren; Şok, Hepsiburada Migros, A101, Metro Onur marketler, Getir, İstegelsin gibi gıda marketleri ne 2020 yılı sonuna kadar on binlerce personel istihdamı yapılmaya devam edecek. Dünya genelinde pandemi olarak ilan edilen virüsün etkilediği birçok alan bulunuyor. Fakat gıda sektöründe covid-19 etkisi ile istihdamı artan bir sektör haline geldi. Bu bağlama Şok marketleri 2020 yılı sonuna kadar 5000 kişilik yeni istihdam oluşturacak. Şuanda devam eden başvurulardaki detaylar şu şekilde;

Yalova ilinde reyon görevlisi alımlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Bu kadroda 1 kişilik açık iş bulunuyor. Zonguldak ilinde 1 kişilik satış danışmanı uzmanı için Merkez ilçedeki mağazalarda çalıştırılacak engelli eleman aramaktadır. Kayseri ilindeki perakende satış elemanı kadrosunda reyon görevlisi ya da kasiyer olarak çalışan alacaklar bay bayan engelli personel alımı yapılacak. Açık iş sayısı 2 forklift operatörü alımları için çalışanların iş makinesini kullanarak emniyet bir şekilde indirme İstifleme görevlerini düşürecekler. Başvuru şartlarında En az 18 en fazla 45 yaş ve bay olmaları, eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu, forklift ehliyetine sahip, tercihen RT yan gider makine kullanabilen, çalışma saatleri ise sabah 7 akşam 16, cumartesi sabah 7 akşam akşam 16 pazar günü tatil olacak. Paketleme işçisi elemanların 18 ve 45 yaş arasında ilköğretim mezunu olmaları gerekecek. Ambar memuru alımlarında ise işletmenin ürün toplama Lojistik gibi araçlarına yükleme işi yapılacak.

Şok Marketler Balıkesir ilinde organize sanayi bölgesinde bulunan deposunda görev yapmak üzere kapalı depo görevlisi alımlarında 10 kişilik açık iş bulunuyor. Engelli adayların bu personel alımlarına başvuru yapabilecekler. Şok Marketler bünyesinde mağazada satış elemanı olarak %40 engelli raporuna sahip bay bayan adaylar başvuru yapabileceği başvuru yapacak adayların zihinsel ya da Epilepsi hastalığı olmayıp sadece ortopedik engelli olanlar tercih edilecek. Şok marketlerin İŞKUR üzerinden alım yapacak ve kadroların detayları bu şekilde açıklandı Daha Pazar ilanları erişmek için lütfen işin olsa sosyal medya hesabını takip ediniz.