Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile aktif satışlar yapmaya devam eden Şok Market yeni kiralık mağazalar bularak buralara da market kurmaktadır. Yeni mağazaları başta olmak üzere eski mağazaları, dağıtım alanları, depoları, genel müdürlükleri, taşımacılık ve üretim alanları için Şok Market çok sayıda personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. İnteraktif iş ilanları siteleri yerine resmi internet sitesi aracılığı ile form yolu ile başvuruları kabul etmekte olan Şok Market buradan gelen tüm personel başvurularını incelemekte ve işini yapabileceğini düşündüğü adaylara dönüş yapmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şok market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor peki şok market personel işçi alım ilanları nedir? Hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Resmi İnternet sitelerinde bulunan başvuru formuna göre;

Şok market başvuru formunda her hangi bir başvuru mesleği belirtmemektedir. Yani yapılan başvurulara göre adaylara dönüş yapılmakta ve firma içerisinde görev kolları verilmektedir. Ancak diğer mağazalar gibi şoför, kasiyer, depo sorumlusu, mağaza personeli vb. gibi kadrolar için çok sayıda personel alım ilanı Şok Market tarafından yapılmaktadır. Sizlerde başvuru formuna ulaşmak varsa detayları öğrenmek ve başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilir ve karşınıza çıkan tüm alanları eksiksiz doğru şekilde göndermelisiniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim