ŞOK Market son birkaç sene içerisinde büyük bir çıkış yaparak beklenenden daha fazla büyüme gösterdi. Büyük ve küçük şehirlerin tamamında hızlı bir çıkış yakalayan ŞOK Market; Bim ve A 101'i geride bırakarak kiralık dükkanların pek çoğuna mağaza kurdu. Birkaç sene içerisinde büyüme gösteren ve ilerleyen yıllarda da ciddi oranda büyüme göstermesi beklenen ŞOK market personel ihtiyacını karşılayabilmek için part time ve full time personel alımı gerçekleştirmektedir. Boş pozisyonlara göre başvuru yapan adayların öz geçmişlerini değerlendiren Şok market aday ile en kısa süre içerisinde iletişim kurmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şok Market resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile hangi pozisyonların boş olduğuna dair her hangi bir açıklama yapmamaktadır. Ancak alınacak olan pozisyonlar;

Reyon Personeli
Mağaza Mal Kabul
Depo Sorumlusu
Şoför
Mağaza Müdürü
Mağaza Müdür Yardımcısı
Satış Personeli
Engelli Personel
Kasiyer

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Şok market personel alımı gerçekleştirmektedir. Sizlerde başvuru yapmak istiyorsanız Şok marketin resmi internet sitesinde bulunan iş başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Tarafınız ile en kısa süre içerisinde iletişim kurulacak olup uygun pozisyonda size çalışma yetkisi verilecektir. Başvuru ve öz geçmiş bırakmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim