Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren ve son yıllarda en çok büyüme gösteren mağaza şirketleri arasında yer almakta olan Şok Market bu sene de ciddi şekilde büyümeye devam ediyor. Her geçen gün yeni bölgelere şubeler açmakta olan Şok Market kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir.

Alım ilanları genel olarak Şok Market'in resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmakta olup adaylar yine bu kanal üzerinden de başvurularını gerçekleştirmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Market: Şok Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 Sonuna Kadar)

POZİSYON DETAYLAR


Şok Market resmi internet sitesidne yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile başvurularını kabul etmektedir. Ancak hangi pozisyonlar için alım yaptığı konusunda bilgi verilmemiş olup yine kasiyer, depo sorumlusu, mağaza personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURULAR

Şok Market yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapmayı planlamakta olup her gün ortalama 3 adet şube açılışları yapılmaya devam ediyor. Buna göre ihtiyaçların karşılanması için de personel alımları gerçekleştirilmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli formu doldurması gerekmektedir. İlan ve detaylar hakkında yine adaylar aşağıda ki linklerden yardım alabilir.

ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim