ŞOK Marker her sene olduğu gibi bu sene de ciddi bir büyüme oranı kat edecek. Geçtiğimiz sene %40 oranında büyüme gösterdiğini öğrendiğimiz ŞOK Market bu sene Türkiye geneli bin farklı mağaza daha açacak.

Yani her gün ŞOK Market'in bu sene 3 mağaza açması beklenmektedir. Mağazalarda en az 4 personelin istihdam ettiği düşünüldüğünde ŞOK Market'in bu sene 4 bin yeni personel alımı yaparak işsizlik rakamının düşmesinde önemli bir rol oynaması beklenmektedir.

Şok Market CEO'su Açıklama Yaptı

Şok Market'in CEO'su Uğur Demirel 2017 yılında toplam bine yakın yeni mağaza açmayı hedeflediklerini ve 5 bin mağaza sahibi olmak istediklerini duyurarak bu sene %25 oranında bir büyüme sağlayacaklarını belirtti.

ŞOK Market açık pozisyonlar için interaktif iş ilanları siteleri yerine insan kaynakları bölümü aracılığı ile adaylara bilgi verilmektedir. Şu anda ŞOK market'in resi internet sitesi aracılığı ile halen başvurular yapılmaktadır. ŞOK Market bu sene yıl içerisinde toplam bin mağaza açmaya çalışacağı için yıl içerisinde 4 bin personelinde alınması beklenmektedir.

Başvurular ŞOK Market'in insan kaynakları bölümünden kabul ediliyor. Eğer sizlerde ŞOK Market bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız aşağıda ki yer alan linki takip ederek gerekli formları doldurablirsiniz. ŞOK Market uygun bulunmanız halinde size istihdam fırsatı verecektir.

http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim