Ülkemizde faaliyetlerini uzun süredir devam ettiren ve mağazacılık firmaları arasında en hızlı büyüme göstermekte olan marketlerde yer alan Şok Market cephesinden gelen açıklama ile 2017 yılı sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Şok Market personel alımı başvuruları kabul edilmekte olup yıl sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Şok Market bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Şok Market'in resmi internet sitesinde ki başvurular bölümü aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Şok Marketi
Alınacak Personel: 4 Bin (Yıl Sonuna Kadar Toplam)

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


Şok Market yıl sonuna kadar toplam 4 bin kişilik personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Şok Market resmi internet sitesi üzerinden pozisyonlara göre başvuru değil genel olarak başvuruları kabul ediyor ancak kasiyer, depo sorumlusu, mağaza personeli vb. gibi pozisyonlara personel alımları yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

Şok Market 2017 yılı sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapacak ve halen başvurular sürmeye devam ediyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar gerekli formu kendi bilgilerine göre doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak ŞOK market personel alımı ilanına müracaat edebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx
Editör: TE Bilisim