Ülkemizin son zamanlarda en hızlı gelişmekte olan mağazalarından bir tanesi olan Şok Market yeni bulduğu mağazalar için personel alımları yapmaktadır. Şok Market tarafından yapılan açıklama ile 2017 yılının sonuna kadar toplam bin yeni mağaza açılacağı ve bin mağazaya 4'er personelden toplam 4 bin personel alımı yapılacağı ilan edilmişti.

Buna göre Şok Market resmi internet sitesinde ki insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlamaya ve başvuruları kabul etmeye devam ediyor. Şok Market 4 bin personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market
Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar)
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLARA ALINACAK

Şok Market 2017 yılının sonuna kadar en az ilköğretim mezunu toplam 4 bin kişilik personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Buna göre Şok Market'in hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı bilinmiyor. Başvurular genel başvuru olarak kabul ediliyor ancak personeller market için kasiyer, personel, depo sorumlusu, taşıyıcı, şoför vb. gibi kadrolara ayrılabilmektedir.

BAŞVURULAR

Şok Market mağazalarında çalışmak isteyen ve başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek Şok Market insan kaynakları bölümünden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx

Editör: TE Bilisim