Türkiye'nin birçok bölgesinde mağazası bulunan ve bu mağazalarında hizmet kalitesini sürdürmek ve müşteri hizmetlerine devam etmek üzere personel ihtiyacı bulunan Şok market, farklı kadrolarda personel alımı için iş ilanları yayınladı. Alınacak kadrolar, başvuru bilgileri ve diğer bilgiler haberimizde...

ALINACAK KADROLAR NELER?

Kayıp önleme yöneticisi, market elemanı, bölge yöneticisi, depo elemanı, depo operatörü, satın alma uzmanı, üretim planlama müdürü, forklift operatörü kadroları için şok market personel eleman alımı yapacaktır. Başvuru şartları nedir?

BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Şok market birçok kadro için personel eleman alımı yaptığı için her bir iş ilanının başvuru şartları, aranan nitelikleri ve diğer bilgileri de farklılık göstermektedir. Depo elemanı kadrosu için verilen şartları sıralarsak; adayların lise mezunu olması, tercih sebebi olarak bu sektörde hizmet vermiş veya benzer alanda en az 2 sene deneyimli olması, sonuç odaklı çalışan, takım çalışmasına uyum sağlayan, aktif olarak araç kullanabilen, askerlik görevini tamamlamış ve ilanda belirtilmiş bölgede ikamet eden adaylar depo elemanı kadrosuna başvuruda bulunabileceklerdir.

Depo elemanı kadrosu için adaylardan istenen çalışma şekli ise; gelen siparişleri hazırlamak ve paletlere göndermek, iade edilmiş ürünlerin kabul edilmesi, sayımının yapılması ve kontrol edilmesi, depo düzeninin sağlanması gibi çalışma şekli aranmaktadır.

Şok market iş başvurusu aşaması için https://bit.ly/2YUKTL3 kariyer sayfasını ziyaret edebilir ve iş başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.