Ülke genelindeki mağaza sayısı 4 Bin'e ulaşan ve her geçen gün artış gösteren personel sayılarına yenilerini ekleyeceğini duyurulan ŞOK'tan yeni kariyer imkanı.

Cepte Şok uygulaması Korona günlerinde ki siparişlerde herhangi bir ücret ödemeden evlere ücretsiz olarak ürünler teslim edilecek. Buna göre tüm şubelerde mağaza elemanı, mağaza yöneticisi, bölge yöneticisi kadrolarında alımlar sürüyor.

ŞOK PERSONEL ALIMI;

Şok Market Ceo’su Uğur Demirel personel istihdamı ile ilgili bir açıklama yaptı. İçinde bulunduğunuz zor dönemde insanların güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için 30 bin çalışanı ile üzerimize düşeni yapıyoruz açıklaması yapıldı. Yeni bir sürpriz ile ücretsiz adrese teslimat hizmetini başlattık müjdesini verdi. Gerek yeni şubelerin farklı kadrolardaki ihtiyaçları için gerek adrese teslim için 2020 yılında 5 bin kişi istihdam edilmeyi planladıklarını aktardı.

ŞOK İŞ BAŞVURU FORMU;

Adayların " https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu " adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası, Ad, Soyad gibi kişisel bilgileri girmeleri, adres bilgilerinin girilmesi, iş tecrübesi alanlarına giriş yapılması son olarak formu gönder demesi yeterli olacak.

Mağaza elemanı başvuru şartları; Adayların lise mezunu olması, bu alanda meslek dinmek istemesi ve ilerlemek istemesi, sorumluluk almayı sevmesi, erkek adayların askerliğini tamamlamış askerliği 3 yıl tecil ettirmiş olması gerekecek.

Mağaza Yöneticisi alımlarında lise mezunu olmak, yaş şartında 35 yaşını geçmemiş olmak, 2 yıl mağaza yöneticiliği tecrübesine sahip olmak, mağazacılığı meslek olarak edinip kariyer hedefleyen, vardiya çalışma saatlerine uygun, iletişim becerisine sahip, ticari düşünebilen mağazaların lokasyonunda ikamet etmek gerekli olacak.

Bölge yöneticisi alımlarında ise eğitim şartlarında lisans mezunu olup, iktisat işletme maliye bölümlerinden mezun, perakende alanında satış yöneticisi, müfettişliği alanında tecrübesi olan ve bölge denetimi yönetimi yapmış olmak, görev alacakları bölgede ikamet etmesi, aktif araç kullanabilen, sonuç odaklı, iş tecrübesi şartlarına uygun olmak gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların Şok kariyer portalına giriş yapmaları ya da en yakın mağazadan başvuru formunu doldurmaları, Başvurusu olumlu olan adaylarla saha yöneticileri iletişime geçerek davet edecekler ve değerlendirme aşamasını tamamlanmasının ardından göreve başlatılacak.

Editör: TE Bilisim