Türkiye genelinde mağazaları bulunan marketler zinciri, Şok, Bim ve A101 personel alımlarını İŞKUR üzerinden yapıyor.

A101 PERSONEL ALIMLARI;

Yeni Mağazacılık A.Ş. A101 Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede personel alımları yapacak. İlköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği alımlarda reyon görevlisi, satış danışmanı uzmanı, perakende satış elemanı kadrolarında alımlar yapılacak. İŞKUR üzerinden 5 farklı ilana başvurular halen devam etmekte. 

ŞOK MARKETLERİ 313 KİŞİ ALIM YAPACAK!

Şok Marketler Tic.A.Ş. İŞKUR üzerinden 11 farklı ilan açıklandı. Buna göre Bursa, İstanbul, Afyonkarahisar, Bolu, Ankara ve Uşak illerinde görevlendirilmek üzere kapalı depo görevlisi, reyon görevlisi, kasiyer, forklift operatörü kadrolarında istihdam edilecek.  Halen devam eden başvurularda alım yapılacak personel sayısı 313 olarak açıklandı.

BİM 44 İLAN AÇIKLADI!

BİM Birleşim Mağazalar A.Ş. genel merkez ve ülke genelindeki il ve ilçelerde görevlendirilmek üzere alımlara başvurular sürüyor. Bursa, Van Aksaray, İstanbul,Tekirdağ, Antalya, Erzurum illerinde ve Türkiye genelindeki bir çok ilde alımlar bulunmakta. Toplam açıklanan ilan sayısı ise 44 olarak belirtildi. Buna göre beden işçisi, satış danışmanı, kasiyer, reyon görevlisi gibi kadrolarda iş arayan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. Adaylar başvuruları nasıl yapacaklarını merakla sormaktalar. Bunun için detaylar şu şekilde;

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacağını belirtmiştik. Adayların öncelikle İŞKUR portalı üzerinden üye girişi yapmaları gerekmektedir. Daha sonra ise https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sayfasını yeni tarayıcıdan açmak, ardından işyeri unvanına "BİM BİRLEŞİK MAĞAZALARI", "A101-YENİ MAĞAZACILIK" ve "ŞOK MARKETLER" yazarak ara tuşuna basmaları yeterli olacaktır. Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirisiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim