Bebek bezi markası sleepy 500 işçi alımı yapacak.  Koronavirüs etkisi ile istihdamı artan firmalar arasına girmeyi başaran sleepy işçi alımı yapacağını duyurdu. Merkezi Gaziantep Şehitkamil ilçesinde bulunan sleepy markası eruslu sağlık ürünleri sanayi ve ticaret anonim şirketi Van'da faaliyetleri devam ediyor. Sleepy personel alımları nasıl yapılacak başvuru şartları neler detayları şu şekilde; 

KADROLAR;

Alım yapılacak kadrolar veri analiz uzmanı, ihracat satış elemanı, mekanik bakım teknisyeni, elektrik bakım teknisyeni, planlama mühendisi, süreç proses mühendisi olmak üzere şu anda 7 açık iş kadrosu bulunuyor. 

Eruslu Sağlık Ürünleri şirketinden yapılan açıklamalarda işçi alımı kadrolarında personel sayısının yüzde yirmi oranında arttırma hedefleri olduğunu açıkladılar.  Balkanlarda 30 milyon lira bütçe kenara koyuldu. şekerin şu andaki çalışan sayısı 2600 olarak açıklandı. Başvurular kariyer Portalı üzerinden devam ediyor.  Sleepy geçtiğimiz ayda üretim satış Mühendislik bakım onarım gibi kadrolarda farklı istihdam sağladı. Peki bu açıklanan kadrolara nasıl başvuru yapabilirim?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sleepy markasıyla hizmet veren Eruslu şirketi 2004 yılında çocuk bezi üretimi ile başladı 2010 yılında ıslak havlu  ve yetişkin hasta bezleri üretmeye devam etti.  2017 yılına kadar hasta altı örtüsü kadın pedi üretimi gibi ürün çeşitlendirmesi yaparak kapasitesini artırdı. 

Kariyer portalları üzerinden açıklanan 7 farklı ilan için başvurular  için https://bit.ly/2Zl71Sr linki kullanabilirsiniz.  başvurular online olarak yapılacak. Eruslu Sağlık Ürünleri resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmak için adınız soyadınız e-posta adresiniz ve  cv’inizi yükleyerek başvuru yapabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz kadrolarda dışında yeni ilanlar açıklanmaya devam edecek Tüm bu ilanlara anında erişmek ve başvuruları tamamlanmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim