4 kamu kurumu KPSS puanı olmadan sadece lise mezunu olma şartı ile personel alımı yapacak. 4 farklı kurum toplam 118 personel alımı yapacak. Erzincan İl Özel İdaresi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bursa Park Bahçe ve Sosyal Hizmetler, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi alım gerçekleştirecek.

HANGİ KURUM KAÇ PERSONEL ALACAK?

Kurumlar alım yapacaklarını açıkladıktan sonra adaylar hangi kurumun kaç personel alacağını merak etmeye başladı. Bursa Park Bahçe ve Sosyal Hizmetler toplam 16 personel alımı yapacak. Kurum tarafından yapılan açıklama da farklı pozisyonlar için alım gerçekleştirileceği açıklandı.

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi 20 personel alımı yapacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi 42 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Erzincan İl Özel İdaresi ise 40 alım yapacak. 4 kurum toplamda sınavsız 118 personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Adayların söz konusu olan ilanlara başvuru yapabilmeleri için, 18 yaşını doldurmak , Türk vatandaşı olmak, Askerlik hizmetini yapmış olmak (tecil ya da muaf bulunmamak), Devletin güvenliğine karşı suçlamalara karışmamak, Güvenlik soruşturması sonucunda olumlu bulunmak, Görevi yapmaya engel olacak akıl ya da diğer sağlık sorunları bulunmamak , Belirlenen eğitim seviyesinde olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

Alımın 4 farklı kurumda olacağını bir kez daha söylemekte yarar var. Her kurumun yönetim sistemi farklı olduğu için kendilerine göre şartlar da belirleyebilirler. Diğer ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DİĞER İŞ İLANLARI

Editör: TE Bilisim