Uzun senelerdir dayanıklı ev aletleri sektöründe müşterilerine hizmet sunan Sİmger, bu hizmetlerine devam edebilmek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıkladı. Simfer çatısı altında görev almak isteyen adaylar haberimiz aracılığı ile verilen kadroları, alınacak illeri ve diğer verilen bilgileri takip ederek iş başvuru aşamasına geçiş yapabilirler. Simfer firmasının insan kaynakları politikasını incelediğimizde ise doğru adayları firmamızın bünyesine dahil etmek ve bu adayların değerlendirmesini yaparak ilgili pozisyonlara yerleştirmektir açıklamasını buluyoruz.

SİMFER ŞİRKETİNİN PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NELER?

Simger resmi kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar doğrultusunda strateji ve iş geliştirme uzmanı, yurt dışı bölgeler ürün yöneticisi, kalite güvence uzman yardımcısı ve üretim planlama mühendisi gibi kadrolar için personel alımı yapacağını duyurdu.

Simfer firmasının alım yapacağı iller arasında ise; İstanbul ve Kayseri olarak belirtilmiştir. Alım ilanlarından yararlanmak isteyen adaylar için nasıl iş başvurusu yapılacağı ve diğer iş başvuru bilgileri aşağıda verilmiştir.

SİMFER FİRMASINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Simfer şirketi personel alımı ilanlarını resmi kariyer adresi üzerinden vermektedir. Bu sebeple adaylar https://www.kariyer.net/firma-profil/simfer-8799-33677 adresini ziyaret ederek güncel iş ilanlarını takip edebilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirler. İş başvuru aşaması için öncelikle kayıt işlemi yapmanız ve ya üye kaydınız yoksa üye kayıt işlemlerini tamamlamanız ardından güncel iş ilanları detaylarına girerek başvur butonundan faydalanarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz.