Siemens Teknoloji firması 2016 yılında büyüme oranını artırmak ve boş kontenjanları doldurmak için kendi bünyelerinde çalışmak üzere eleman alımı yapacağını duyurdu.

Bir zamanlar ülkemizin en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olan Siemens bütçeyi düzgün kullanamaması ve yatırımları yanlış yapması ile bir kaç sene de büyüme oranını ciddi derecede düşürdüğü gibi en yakın rakiplerine pazarda ki liderliğini kaptırmak zorunda kaldı. Satışları oldukça düşen ve şuanda bile teknoloji mağazalarında ürünü oldukça az olan Siemens teknoloji firması tekrar büyümek istiyor. 2016 yılı için yapılacak olan personel alım ilanları belli oldu.

Kaç Personel Alınacak

Siemens firmasının 2016 yılı boyunca toplam kaç personel alımı yapacağını bilmiyoruz. Ancak internette ki kurumsal profilleri ile verilen iş ilanlarına baktığımız da şuan aktif 35 personel alımı yapacağını belirtebiliriz.

Alınacak Pozisyonlar

Siemens teknoloji firması kurumsal profili ile 35 iş ilanını sundu. Peki hangi pozisyonlarda çalışmak üzere eleman alımı yapılacak.
 
Sipariş Takip Uzmanı,
Seri Üretim İşçiliği,
Motor Atölyesi Teknisyeni,
Yazılım Proje Uzmanı,
Hesap Yöneticisi.
Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlara Siemens teknoloji firması personel alımı yapacak. Hangi alana kaç kişilik kontenjan olduğunu öğrenmek için şirketin kariyer.net üzerinde ki iş ilanları bölümüne bakmanız gerekmektedir. Aranan nitelikleri, istenilen koşullar gibi bilgileri öğrenmek için aşağıda sizler için sunduğumuz linki takip edebilir ve firmanın verdiği ilanları görebileceğiniz gibi ilerleyen dönemlerde yeni sunacağı iş tekliflerinden de haberdar olabilirsiniz.
Siemens iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilşirsiniz.
http://www.kariyer.net/siemens-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c1017-p183/
Editör: TE Bilisim