Shell Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve İŞKUR ile birlikte kadın personel istihdamında önemli bir projeye imza attı. Buna göre yeni açıklanan proje "Shell'de Kadın Enerjisi" kapsamında 2023 yılına kadar 5 bin kadın personel alımı yapılacağını aktardı. Proje kapsamında personel alımı ve detayları aktarıyoruz.

İşte detaylar..

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Shell petrol istasyonlarının Türkiye genelinde Bin'i aşkın istasyonu bulunuyor. Proje kapsamında akaryakıt istasyonlarında istasyon yöneticisi, ön saha satış elemanı, market satış elemanı, vardiya amiri, temizlik görevlisi, muhasebe elemanı, idari işler uzmanı gibi pozisyonlarda istihdam edilecek olan personellerin başvurularda istenilen şartlar neler olduğunu aktarıyoruz

BAŞVURU YAPILACAK İLLER VE ŞARTLARI;

Adayların tam zamanlı olarak çalışacakları idari işler muhasebe, satı, operasyon departmanlarında görev almak üzere başvuruları alınmaya başlandı. Yoğun ilgi ile karşılanan kadın istihdamı projesine başvurular 23 Temmuz tarihinde alınmaya başlandı. İlk günde 10 bin başvuru yaşandı. Adaylar başvurularını 14 Ağustos tarihine kadar yapabilecek. Başvurularda istenilen şartlara göre tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek. Eğitim düzeyinde ise tüm eğitim düzeylerinde alımlar yapılacak. 

Başvurular tüm Türkiye genelinde gerçekleşecek. Adaylar başvurularını İŞKUR hizmet merkezlerinden yapabilecekler.

Başvuru ilanı için

Editör: TE Bilisim