Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında bulunan Shell bayileri ve Shell Market aktif satış faaliyetlerine devam etmektedir. Shell bilindiği üzere en çok tavsiye edilen kaliteli petrol firmalarından bir tanesidir. Özellikle reklamlarında ünlü yıldızları oynatarak herkesin dikkatini çekmeyi başaran Shell açık pozisyonları için personel alımları da yapmaktadır.

Shell personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan Kariyer bölümü aracılığı ile yapıldığı gibi yine Shell personel alımları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir vce hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Shell Türkiye
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

İLAN EDİLEN POZİSYONLAR

Shell Türkiye personel alımı ilanına ilişkin gerekli detaylar yukarıda verilmiştir. Peki hangi pozisyonlar için Shell Türkiye personel alımı yapacak.

İnsan Kaynakları Asistanı - Engelli Personel
Ön Saha Satış Elemanı (Çok Sayıda)
Market Satış Elemanı
Digital Media Manager
Fuels Pricing Analyst

BAŞVURULAR

Yukarı da yer alan pozisyonlar başta 20'ye yakın pozisyon için Shell Türkiye personel alımı yapmaktadır. İlgili pozisyonlara müracaat, başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/4Df61p
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim