Toplum Yararına Programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Türkiye İş Kurumu üzerinden yapıalcak Toplum Yararına Programı kapsamında Adalet Bakanlığına bağlı adliyelerde, SGK hizmet merkezlerinde ve PTT'ye bağlı şubelerde görevlendirilmek üzere 18 kişi alınacak.

Detayları aktarıyoruz..

SGK PERSONEL ALIMI

SGK Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde TYP kapsamında istihdam edilmek üzere 5 kişi alınacak. Adaylar toplamda 139 gün süreli görevlendirilecek. Başlangıç tarihi 13 Ağustos olup 31 Aralık tarihine kadar günlük 9 saat görev verilecek. Adaylar liste yöntemi ile belirlenecek.

İlan için  tıklayın

ADLİYE MAHKEMESİ PERSONEL ALIMI;

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesinde görevlendirilmek üzere TYP ile alım yapılacak. Adaylar Gaziantep İl Müdürlüğünde liste yöntemi ile seçilecek. 118 gün süreli görev yapacakları iş için 5 kişi istihdam edilecek. Başvurular 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

İlan için tıklayın

PTT TYP ALIMI;

PTT Mardin Başmüdürlüğünde görevlendirilmek üzere 8 kişilik TYP alımı yapılacak. Adaylar Vali Ozan Caddesinde bulunan PTT Baş mdürülüğünde toplantı salonunda 16 Ağustos tarihinde seçim ile belirlenecek. Başvrular 14 Ağustosa kadar devam edecek. Başvuru detayları için ilan detaylarında bulunan TYP numaralarını işkur resmi internet sitesi e şube portalından arama yaparak erişebilirsiniz.

İlanlar için tıklayın