Geçtiğimiz haftalarda Serhat Kalkınma Ajansı personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilanlara göre Serhat Kalkınma Ajansı bünyesine 5 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Söz konusu olan Serhat Kalkınma Ajansı Ağrı, Ardahan, Kars ve Iğdır illerinde faliyet göstermekte olup bu yönde faliyet gösterdiği illerin kalkınması için 5 uzman Personel alımı yapacka. Söz konusu ilan 02 Şubat 2018 tarihinde yayımlanmıştı. Başvurular 23 Mart 2018 tarihinde başlamış olup artık başvuru sürecinde son günlere gelindi.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Serhat Kalkınma Ajansı personel alımı başvuruları sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 06 Nisan 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Serhat Kalkınma Ajansı, Ortakapı Mahallesi, Atatürk Cad. No:117 Merkez, KARS adresine yapılacak. Başvurusunu gerçekleştiren adaylar, 13 Nisan 2018 tarihinde Serhat Kalkınma Ajansı resmi internet sayfasında yayımlanacak duyuruya göre sınava katılacak adayların listesine ulaşabilirler. Buna göre Sınav 25 Nisan 2018 tarihi ile 26 Nisan 2018 tarihinde yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Serhat Kalkınma Ajansı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Yurtdışı veya urtiçi seyehat engeli bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Kam haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yeniliğie ve gelişime açık olani Analitik Düşünebilen, Değişken çalışma koşullarına ayak uydurabilen adayların başvurular kabul edilecektir. Adaylar Uzman Personel pozisyonuna Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile veya Tecrübeli olmak şartı ile başvuru yapabilirler.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim