Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre iki üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için en azi lkokul mezunu sürekli çalışacak personel alımı yapacak. Bu kapsamda Selçuk üniversitesi ve Düzce üniversitesi toplamda 43 personel alımı yapacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Düzce Üniversitesi bünyesine 16 Temizlik Görevlisi (Merkez ve İlçeler), 10 Güvenlik Görevlisi (Merkez ve İlçeler), 1 Bakım Onarım Görevlisi (İnşaat Bakım-Onarım İşleri) (Merkez ve İlçeler) ve 1 Bakım Onarım Görevlisi (İnşaat Bakım-Onarım İşleri) (Merkez ve İlçeler) alımı yapılacak.

Selçuk Ünivrsitesi ise 5 Temizlik Görevlisi, 9 Güvenlik Görevlisi ve 1 Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.

4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

6. Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (bedensel ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

7. Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuylabelgelendirmek.

8. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 17 inci maddesi gereğince yapılacak sınavda başarılı olmak.

9. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (Terhis, Muaf, Tecilli)

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR üzerinde yayımlanan personel alımı ilanları için süreç başladı. Adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 09 Mart 2020 tarihi itibari ile süreç başlamış olup en geç 13 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim