Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Selçuk Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Buna göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için toplamda 47 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre belirtilen nitelikler ve pozisyonuna göre bazı özel nitelikler aranacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi 47 kişilik boş kadro ile 5 Fizyoterapist, 1 Diyetisyen, 2 Röntgen teknisyeni, 8 Sağlık Teknikeri, 3 Ebe ve 28 Hemşire olmak üzere toplamda 47 Sözleşmeli personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi alımını yapacağı boş kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Belirtilen eğitim seviyesinde olmak ve ÖSYM Tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sıanvından, Ön Lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puan türünden, Lise mezunları için 2016 KPSSP94 puan türünden ve Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayım tarihi olan 10 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup, adaylar başvurularını en geç 24 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre adaylar başvurularnı belirtilen başvuru evrakları ile birlikte Selçuk Üniversitesine şahsen başvuru yapacaklardır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim