Şekerbank, Türkiye genelinde müşterilerine hizmet sunmaya devam edereken daha iyi bir hizmet vermek için kendi bünyesine istihdam yapmaktadır. Şekerbank tarafından farklı kariyer sitelerine verilen ilanlar neticesinde belirlenen pozisyonlar dahilinde persoenl alımı yapılacağı açıklandı. Şekerbank Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen pozisyonlar için yine belirlenen kontenjan kadar personel alımı yapılacağı açıklandı. 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK POZİSYONLAR

Şekerbank bünyesine yapılacak olan personel alımları için başvuru yapacak olan vatandaşlar belirlenen pozisyonlara da göz gezdirerek ona göre başvurularını yapmaları gerekmektedir. Şekerbank tarafından belirlenen pozisyonlar; " Operasyon Destek Görevlisi, Veri Yönetimi Uzmanı/ Uzman Yardımcısı, İş Analisti, Eğitim ve Gelişim Uzmanı, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, BT Güvenlik Uzmanı, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Operasyon Yöneticiliği, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Kredi İzleme Yönetmen Yardımcısı/Yetkilisi, Oracle Veritabanı Uzmanı, Kredi İzleme Yönetmeni/Yönetmen Yrd., Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ve Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi" olarak belirlendi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Şekerbank bünyesine personel alımı başvurusu yapacak olan adayların Şekerbank tarafından belirlenen başvuru şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, belirtilen eğitim şartlarını sağlamak, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birinin sertifikasını bulundurmak, güvenlik soruşturmasından olumlu puan almak, adli sicil belgesinin temiz olması " adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır.

Başvuru Yapmak için; www.kariyer.net/firma-profil/sekerbank-1466-5108

Editör: TE Bilisim