Sağlık Bakanlığına bağlı hastane, sağlık birimleri ve kurumlarda tedavi hizmetlerin yerine getirilmesi için, bazı birimlerdeki personel kadrolarındaki personel alımları firmalar aracılığı ile yapılmakta.

Türkiye genelinde yeni açılan ve tedavi hizmetlerine başlayan Ankara ve Konya Şehir Hastaneleri başta olmak üzere sağlıkçı, hemşire, refakatçı bilgi işlem görevlileri personeli alımları yapılacak. Bu alımlarda başvurular İŞKUR ile kariyer portalları üzerinden gerçekleştirilecek. Eğitim düzeyinde İlköğretim, lise, lisans mezunu olarak çok sayıda istihdamlar gerçekleştirilecek. Başvurularda tecrübeli ya da tecrübesiz personel alımları yapılabilecek.

ŞEHİR HASTANESİNE PERSONEL ALIMI;

Tepe servisi ve yönetim firması temizlik görevlisi, hasta refakatçisi, beden işçisi, temizlik görevlisi, kadrolarında alımlar olacak. İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi kadrosunda 43 kişi istihdam edilecek. Hasta refakatçisi olarak 20 kişi alınacak.

Şehir Hastanesinde hasta refakatçisi kadrosundaki alımlarda adaylar hasta taşıma işi gerçekleştirilecekler. Erkek adayların askerliğini tamamlamış, 1 aydır işsiz olmaları, yaş aralığında ise en az 22 en fazla ise 40 yaşında olmaları gerekli olacak. İlana başvuru için ilan numarası: 00005042042

Veri girişi personeli kadrosundaki alımlarda ise adaylar Konya ilinde istihdam edilecekler. Başvuru şartlarında en az ön lisans ve lisans bölümü mezunu olmak, tıbbi sekreterlik bölümünden mezun olmak, iş konusunda tecrübeli olmak, hbys konusunda tecrübe sahibi ce otomasyonu kullanmamış hastane polikinliklerde yatan yada hasta tedavisinde deneyimli olmak, titiz çalışan, işinde dikkatli ve disiplinli, insan ilişkilerinde ve iletişimde güçlü olan, diksiyonu düzgün, güler yüzlü çalışma şekli vardiyalı olacak ve buna ayak uydurabilecek adaylar başvuru yapması istenildi. Adayların Konya ilinde ikamet etmeleri gerekli olacak. Başvuru için ilan numarası: http://bit.ly/2LEy2dA

Editör: TE Bilisim