Kariyer sitelerinden açıklanan iş ilanına göre farklı illerde bulunan şehir hastanelerine personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımlarıyla alakalı adayların belirlenen başvuru şartlarını çok iyi şekilde analiz etmesini aksi taktirde yapılacak başvuruların geçersiz sayılacağı açıklandı. Yapılan iş ilanı açıklamalarıyla bilrikte 8 farklı il üzerinden başvuruların alınacağı açıklandı. Her hastanenin kendine ait özel başvuru şartları olduğu gibi tüm hastanelerinde alımları yapmadan önce belirlemiş olduğu genel başvuru şartları bulunmaktadır. 

Başvuru Şartları ve Detayları

Özel kariyer siteleri üzerinden açıklanan farklı ilanlar ile birlitke toplamda 8 hastanenin personel alacağı açıklandı. Yayınlanmış olan ilanların " Eskişehir Şehir Hastanesi, Adana Şehir Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi, Manisa Şehir Hastanesi, Kayseri Şehir Hastanesi, Elazığ Şehir Hastanesi, Konya Şehir Hastensi" bünyelerine yapılacağı açıklanadı. Hastane bünyelerine kontenjan dahilinde alınacak personeller için belirlenmiş olan aday kadroları şu şekildedir; " Biyomedikal Mühendisi, İnsan Kaynakları Alımı, Biyomedikal Teknikeri, Tıbbi Laboratuvar Personeli, Biyomedikal Teknikeri, Kalite Müdürü, İnsan Kaynakları Sorumlusu, Laboratuvar Sorumlusu, Streillizyon Personeli," bünyelerine personel alımı yapılacaktır. 

Başvuru Şartları

Her hastane bünyesinde belirlenen özel şartlar bulunsada ilk başvurular için belirlenen genel başvuru şartları şu şekildedir; "T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyükk olmak, diplomalı sahibi olmak, sağlık sorununun bulunmaması, belli mesleklerde tecrübeli olmak, çalışacak hastane ilinde ikamet ediyor olmak" istenilen başvuru şartlarındandır.