Devlet Personel Başkanlığı tarafından 04 Ağustos 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyonlarda toplamda 67 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten sonra kadro sayısının 5 katı kadar adaylara sınav yapılacaktır. 

ALIM KADROLARI NEDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine 67 kişilik boş kadro ile, 55 proje Mühendisi, 7 Proje Asistanı ve 5 Yönetici Asistanı alımı gerçekleştirecektir.

ARANAN NİTELİKLER:

Savunma Sanayii Müsteşarlığı Proje Asistanı kadrosu için adaylardan, gerekli üniversitelerin Lisans düzeyinde veya buna denkliği olan ve Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışı veya yurtiçi yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak ve Yabancı dil sınavından 70 puan almış olmak ve Bu pozisyonlar için daha önce iki defa sınava girip de başarısız olanlar sınava kabul edilmeyeceklerdir.

Proje Asistanı İçin adaylardan, gerekli öğrenim bmlümlerinden öğrenim bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurtiçindeki veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden birinden mezun olmaları, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP1 puan türünden en az 65 puan almış olmak, yabancı dil sınavından en az 60 puan almış olmak ve daha önce yapılan sınava iki defa giripte başarısız olanlar kabul edilmez.

Yönetici Asistanı için adaylardan, gerekli bölümlerden mezun olmuş olmak ve yükseköğretim kurulu tarafından onaylanmış yurtdışı veya yurtiçi kurumlardan mezun olmuş olmak, 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Yabancı Dil Sınavından en az 50 puan almış olmak ve yapılacak sınava iki defadan fazla girmemiş olmak ve başarısız olmamış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 28 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular son başvuru günü saat 18 e kadar, Savunma Sanayii Müsteşarlığının resmi internet sayfasından gerekli bilgileri eksiksiz olarak doldurarak istenilen belgeler ile birlikte sisteme yükleyeceklerdir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar ( https://goo.gl/aHX14y ) bağlantısını kullanarak ilanın tam menini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim