Devlet Personel Başkanlığı 9 Temmuz 2018 tarihine yayımladığı ilana göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etmişti. Ancak yayımlanan başvuru kılavuzuna göre başvurular bugün başladı ve adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilecekler.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 60 kişilik boş kadro ile Mülakat yöntemi ile 23 (yirmi üç) Proje Mühendisi, 28 (yirmi sekiz) Proje Asistanı ve 9 (dokuz) Yönetici Asistanı olmak üzere toplam 60 (altmış) adet kontenjan için sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan , genel ve özel nitelikler aranmaktadır. Buna göre adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları ve Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak şartları aranır. Ayrıca adaylardan alım yapılacak alana göre yapılan sınava iki defadan fazla katılmamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavıdan ve Yabancı Dİl sınavından aşağıdaki alım tablsouan göre belirtilen puan seviyelerinde puan almış olmak şartları aranır.

Proje Mühendisi Pozisyonu için; 

Proje Asistanı için; 

Yönetici Asistanı için; 

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına bugün ( 03 Eylül 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Söz konusu ilana başvurular en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar 

Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihine kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim