Ülkemizin en bilinen kamu kurumları arasında yer almakta olan Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından hazırlanan kamu personeli, memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve 67 kişilik memur alımı yapılacağı belirtildi.

Buna göre Savunma Sanayi Müsteşarlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 67 kişilik memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, Savunma Sanayi Müsteşarlığının 67 kişilik kamu personeli alımı ilanında aranacak şartlar ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Savunma Sanayi Müsteşarlığı
Alınacak Personel Sayısı: 67
Farklı Pozisyon Sayısı: 3
En Az Mezuniyet: Üniversite

POZİSYONLAR ve ŞARTLAR

Savunma Sanayi Müsteşarlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 67 kişilik memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre proje mühendisi, proje asistanı ve yönetici asistanı kadroları için Savunma Sanayi Müsteşarlığı 67 kişilik personel alımı yapacaktır.

Başvurular için üniversitelerin belirlenmiş mühendislik bölümlerinden mezun olunması, Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 puan ve Yabandı Dil Sınavı C seviyesinden de en az 70 puan almış olması gerekmektedir. İlgili şart proje mühendisi için aranmakta olup diğer proje asistanı için KPSS 65, YDS 60, yöneticisi asistanı için ise KPSS 60 ve YDS'den en az 50 puan almış olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Savunma Sanayi Müsteşarlığı toplam 67 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir. Son başvuru tarihi 28 Ağustos 2017 olarak belirlenmiş olup detayları adaylar aşağıda ki linkten öğrenebilir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim