Sanko Holding personel alımları hakkında daha detaylı bilgi almak için ve iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki detayları inceleyebilirsiniz.

Sani Konukoğlu öncülüğünde adımları atılan Sanko Holding, çalışmalara bir dokuma tezgahı ile başlamıştır. Başta tekstil olmak üzere, enerji sektörü, AVM zincirleri, hastaneler, okullar, çimento üretimi gibi daha sayılamayan pek çok alanda aktif olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Sanko Holding personel eleman alımı bu sene de kaldığı yerden devam ederek bünyesine katacağı yeni elemanlarla kaldıkları yerden büyümelerine devam edeceklerdir.

Sanko Holding yaptıkları duyuru ile bünyesine katacağı yeni personelleri Türkiye'nin 4 büyük şehrine seçecektir. Bu bahsedilen şehirler başta Gaziantep olmak üzere, İstanbul, Ankara ve Adıyamandır. Sanko Holding personel eleman alımı yapacağı pozisyonları da belirtmiştir. İşte bu pozisyonlar, üst düzey yönetici asistanı, işletme şefi, makine mühendisi, operasyon destek görevlisi, kaynak mühendisi gibi alanlardır. Bunlar dışında sahip oldukları okullarda çalıştırılmak üzere okul müdürü alınacaktır. Her zaman yenilikçi ruha sahip oldukları için ve yeniliklere her zaman açık oldukları için ar-ge mühendisi alımı yapacaklardır. Yenilik demek gelecek demek. Geleceğin anahtarı ise ar-ge mühendisi demek. Sanko Holding kurulduğundan bu yana sayısız sektörlerde faaliyet göstermektedir. Bu faaliyet alanlarından biri de sağlıktır. Sağlık konusunda da sağlık memuru alımı yapacaklardır.

Sanko Holding'in alacağı memurların illere ve pozisyonlara göre sıralanması da yapılmıştır. Dediğimiz gibi başta Gaziantep olacağı için en çok burada görevlendirme yapılacaktır. Bu bağlamda Gaziantep'te idari işler yöneticisi, insan kaynakları uzmanı, bütçe memuru, okul müdürü, yurt içi satış müşteri temsilcisi, okullar için kimya öğretmeni, fizik öğretmeni ve sınıf öğretmeni ihtiyacı bulunmaktadır. Adıyaman'da işletme müdürü ve makine mühendisine ihtiyaç vardır. İstanbul'da analist programcı, iş zekası programlama uzmanı, enerji proje geliştirme yöneticisi gibi ihtiyaçlar bulunmaktadır.
İş İlanlarına ulaşmak için ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/sanko-holding-a-s-is-ilanlari-c30729-p22775/
Editör: TE Bilisim