Teknoloji devi Samsung çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlarını ülke ülke yapmakta olan Samsung, Türkiye için ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmakta ve başvuruları bu kanallar üzerinden duyurmaktadır.

Samsung tarafından yeni yayımlanan ve duyurulan açık pozisyonlara bakıldığında teknoloji firmasının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda perosnel alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Samsung tarafından yeni yayımlanan ve duyurulan açık pozisyonlara bakıldığında teknoloji firmasının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda perosnel alımı yapılacağı öğrenildi. Alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

Beyaz Eşya Servis Teknisyeni
IT & Mobile Brandshop Sales Specialist
Home Appliance Product Manager
Servis Network Müdür Yardımcısı
TV Product Manager
TV KD Supporter (Temporary)
General Affairs Asst. Manager
Müşteri İlişkileri Uzmanı
After Sales Customer Service Reporting

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar başta olmak üzere Samsung kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Başvuru yapacak olan adayların ilan detayların bulunan niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaat etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan siteyi takip edebilir.

https://goo.gl/AlfBda
Editör: TE Bilisim