2019 yılının da son çeyreğine girerken kamuya personel alımları da devam ediyor. Bu kapsamda yeni yayınlanan ilanlardan biri de Samsun Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan toplamda 26 personeli istihdam edileceği alım ilanıdır. Buna göre üniversitenin bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2018 veya 2019 KPSS(B) grubu puan sıralaması esasalınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacağı açıklanmıştır.

Başvuru Şartları

Üniversite tarafından gerçekleştirilecek olan alımda adayların ilgili devlet memurları kanununca istenilen şartları yerine getirmesi, sağlıkla ilgili bir sorunu bulunmaması, erkekler için askerlik görevini tamamlamış olması, herhangi bir kurumdan emekli olmaması genel şartları ile 2018 veya 2019 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, önlisansmezunları için 2018 veya 2019 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2018 veya /2019 KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türüne sahip olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili personel alımı için adayların ilanda yer alan belgeler ile birliktePersonel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmelerigerekme olup posta, fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.KPSS puan sıralaması sonrasında asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitimtarihinden sonraki 5 (beş) iş günü içerisinde Personel Daire Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Başvuru sonuçları www.samsun.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.