Bugün yayınlanan yeni ilan ile birlikte Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Bale Sanatçısı (Kordöbale) alımı yapılacaktır. Buna göre adaylarda KPSS şartı aranmamakta olup sağlanması gereken diğer şartlar ise şu şekildedir.

Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen adaylar aranan özellikler arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1),(2),(3),(4),(5),(6),(7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar yer almakta olup yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuvarın bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimine devam ediyor olmaları şartı aranmaktadır.

Adaylardan başvuru sırasında istenen belgeler arasında Diploma Örneği,2 adet Fotoğraf, Özgeçmiş,Adli Sicil Kaydı,Nüfus Cüzdan Fotokopisi,Başvuru Dilekçesi,Askerlik Durum Belgesi yer almaktadır. Adaylar klasik bale dersi ve adayların kendi seçecekleri bir serden variation ile sınava tabi tutalacaktır.

Başvuru Şekli

İlgili kadro için başvurular ilgili belgeler temin edilerek en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze şahsen ya da posta yolu ile Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’ne yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra tarafımıza ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır.